Sourcream & onion

Detta är livet.
Kommer hem efter en jättejobbig träning för att jag har varit sjuk. Och så gör brorsan och Asal ( hans flickvän) chips och dipp. Och eftersom att dem två är så underbara så får jag en stor del av deras chips och dipp! Kärlek till er två!
Och nu ska jag hoppa i loppelådan. För en ny friluftsdag imon. Fml..
Ha det bra puss

Inga bilder vare här ... -.-


Veckans blogg

Dags för veckans blogg ... eller?
titeln till veckans blogg går iallafall till Sofie Enderins blogg.
Väldigt fint designad.
Fina bilder.
Bra innehåll.
Go tjej!
Nåt att kolla in! Rekomenderar verkligen!!
Hennes blogg hittar ni här!
Här är bild på henne!
Puss

time for blogg igen

Hallå.
Har varit lite efter med uppdateringen ett tag nu. Men blir så otaggad att blogg från mobilen när jag vet att det inte funkar med bilder. vill verkligen inte lägga ut inlägg utan bilder så ..
Men däremot känner jag att min blogg är riktigt tråkig och jag vet inte vad ni vill läsa om. Vad jag gör varje dag? Hur kul kan det vara att göra. Men aa, ni kan väl kommentera lite tips om vad ni vill läsa. Tonade iallafall håret idag och klippte det. blev riktigt bra. men har inga bra bilder just nu. Men ni kan få före&efter bilder imon eller nåt.
Får se när jag hinner. Men ha det riktigt bra nu !
Puss

Hej NallePuh Hej NallePuh ...

Ja, så kul har jag. Sitter och kollar på NallePuh och äter glass med Ludvig, Vanja, Ronja och Elias, Ludvigs kusin. Har ganska kul faktiskt. Ska kolla melodifestivalen sen. Är nästan frisk nu. Men har världens hemskaste hosta.
Ha en bra kväll!
Puss

Tyvärr funkar det inte med bilderna så jag lägger ut dem sen om det funkar.


Vanja & Rolf

Tjotjo!
Blir ett snabbt inlägg för min mobil dör snart. Sitter hemma hos Vanja och Rolf. Lindas föräldrar. Pappa, Linda och lindas syskon har åkt till Stockholm och Linda fyllde 35 idag. Men aa vi har väl blivit så lagom bortskämda med godis och massa annat gott. Sov så gott nu!
Puss


Instagram

Följ mig jättegärna på instagram. Följer du mig följer jag dig! Skulle vara jättesnällt!
Puss

( wilmafredrika)


Feber ...

Förlåt för min dåliga bloggning men jag känner att jag inte hade lust eftersom att jag är jättesjuk. Typ 39 graders feber, ont i halsen, snuvig, ont i magen och så får jag kvälvningar och hostar.
Kul liv. Så det ända jag gör på dagarna är att ligga och typ sova eller vila i sängen och dricker vatten så att det sprutar om mig! Får väl hoppas att jag blir frisk snart ..
Hoppas ni har bättre dagar än vad jag har!
Puss


Jag = barnvakt .....

På bussen igen. Kanske är dags att inse att lovet är slut. Det är liksom dags för skola nu. Efter skolan ska jag direkt hem för att vara barnvakt åt Ronja. INte så jättelänge men ändå. Har inte varit det förut, inte så länge som nu iallafall. får väl önska mig själv lycka till. Okej gör en väldigt stor grej av det nu. Hoppas eran dag blir bra!
Puss


Dekaoz

Skolan slut, jag trött, snart träning.
Kanske funkar !
Jättekort skoldag .
Blir vansinnig på att det inte funkar med bilderna ....
Puss


Hotty hotty chick

Känner att alla mina inlägg denna veckan har handlat om min träning ... Blir bättre när skolan börjar , då jag har lite mer att skriva om och bilder därtill.
Men sista dagen på lägret idag, och Nadja åkte hem till Estland! När jag tänker på det så har det faktiskt varit riktigt kul. Även den dödande träningsvärken.
Men aa, kvällen spenderades framför tv:n satte på "Hot Chick" den är lite kul. Och lite söndagsmys till det !
Ska snart sova, skola imon!
Puss
Funkar inte att lägga upp bilder ...


Lördag

hejhej!
hur har ni haft det idag? Tråkigt väder :/
Men asså tränade ju idag, sjukt kul. Och imon är det sista dagen på lägret och sen börjar skolan på måndag. Fml..
Hade nog tänkt att lägga mig snart, är så sjukt trött! Men sov gott !
Puss
Bjuder, har bildbrist!

Mormor !!

Hej på er!
Ups bloggade inte igår, trodde att jag gjorde det men tydligen inte .. Igår tränade jag iallafall på kvällen bara! Och idag har jag tatt lite ledigt. Jag och mamma ska hem till min mormor och fika lite! Mysigt sådär! Det är så vackert väder också. Man känner att våren kommer snart!
Ha en bra dag iallafall!
Puss

Chilling in the bed!


Träning nr. 3

God morgon!
Nu är det dags för träning nr. 3 !
7 timmar idag igen. Får se hur det blir idag med mitt nya bandprogram! Har jag sagt att jag har fått nytt? Ja det har jag iallafall! Men jag hoppas att alla ni andra som är hemma och tar det lugnt får en härlig dag i det fina vädret !
Puss

On the bus !


Jag får P-A-N-I-K !

Asså seriöst nu får jag snart damp! hatar Blogg.se appen, den suger! försökte göra ett inlägg flera gånger förut men icke sa nicke! inte funka det! och jag har ju tränat hela dagen så har inte haft nån dator. men träningen var riktigt kul, var inte lika död som jag var igår. och det är ju bra, det betyder ju att man har förbättrats. Men nu har jag duschat, ätit, städat mitt rum, och bara tatt med lugnt.  Men det har kommit mer snö nu. tycker att den kan försvinna snart! nej nu blev det för mycket babbel!
Ciao
image description
image description
Trött tjej ..
Puss

http://jjuliapetersson.blogg.se

Hej, ville bara säga att Julia Petersson anordnar en tävling på sin blogg. där man vinner reklamation i en månad + att hon kommer följa dig på bloglovin om du har det! tycker att ni ska kika in där ! för regler och information, gå in på hennes blogg som ni hittar här!
Jag är med och tävlar! gör du det också!

Puss och kram!

Ny design

Hej på er!

Nu tycker jag faktiskt att jag har varit riktigt duktig, har aldrig förstått mig på det där men nu så har jag lyckats byta header och gjort ny design! Blev ganska nöjd! Om ni inte ser den så tryck på F5 !

Jaja, sitter på mitt rum och degar framför datorn bara! Linda och pappa satte på Wallander, nej tack! usch är asrädd för sånt .... hihi! Men hoppas eran kväll blir bra! och att ni får ett grymt sportlov!
Själv ska jag träna hela lovet med en rysk tränare!

Ha de bra!

Puss



Gammal bild!


Spårvagn = ofräscht

Asså seriöst! Spårvagnar är så ofräscha! Jag går på sjuan liksom och det första man ser är utspilld dricka typ. Sen så ser man massa smutsiga tidningar, cola-burkar ! Usch fy på spårvagnar !
Men spårvagnen ska iallafall ta mig till träningen. Sen hem ! Hoppas eran dag har varit bra och att den fortsätter åt det hållet!
Puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2504522/images/2012/pic_189013423.jpg" class="image">


Törnrosa

Hej på er!
Hur har ni haft det idag? Jag hade det superbra på melodifestivalen. Många bra låtar denna gången så jag rekommenderar att kolla. Jag gillar inte alla dessa schlagerlåtar men denna gången så är det sköna bra låtar!
Nog talat om det. Åt hemgjord glass förut, riktigt gott är det! Sitter och kollar på Törnrosa med lillkillen, såg Snövit förut också, alltså ..... Dem filmerna är ju faktiskt riktigt riktigt bra! Älskar dem!!
Ska kolla melodifestivalen sen, det är så kul att känna igen sig från vad man redan sätt! :) Åhhh... Ulrik munther var riktigt bra , även David lindgren. Föreslår att rösta på dem två!
Men nu ska jag sluta babbla! Ha en bra kväll! Puss


Usch , mobba inte bilden på mig och Ronja!


Så mycket bättre ... 🎵

Som rubriken säger så har jag blivit så mycket bättre på att lägga upp bilder till varje inlägg! Och det är ju asbra , vem vill läsa en blogg utan bilder liksom? Trööök!
Men idag så är det lördag, ny dag. Och jag ska jobba på Scandinavium. Som jag gjort tidigare! Denna gången är det genrepet för melodifestivalen som gäller. Får kolla på det och sen ska vi lägga reklam på alla stolarna ! Hej träningsvärk! Nej men aa, är på väg dit nu .. Hoppas ni får en bra dag i det gråa vädret ! Puss


Eeegggoopics !


Godnight!

Hej, blev inga inlägg idag. Eller gjorde ett med maaaassa bilder men självklart laggs det sönder så la inte ut det! Men men. Skolan var ju chill, hade ju nationella så sluta typ halv tolv. Drog sen till öjersjö storegård och hälsa på. Kul att se alla och så! Men sen blev det att åka snowracer och sånt med lillebror. Haha har glömt hur kul det är! Men blev inte lika glad när han stöka ner mitt rum totalt! Jaja får väl städa upp det! Men sen åkte vi till Lena och Mattias och det var riktigt mysigt, bra avslut på en fredag! Och nu blir det bädden! Sov gott!
Puss

Asså, på söndag ska Minna till Norge i en vecka och åka skidor, är så avundsjuk på henne va !! Och kommer sakna henne galet mycket, vet inte hur jag ska klara mig men ... Får väl ringa henne då och då!


Utsidan gör att du man stannar till men insidan gör att man stannar kvar

Hej//
Hur mår ni alla idag?
Jag mår skit. Det är askallt ute, jag är trött, mitt hår står åt alla håll och jag har lyckats svälja lite tandkräm så jag har ont i magen! Hahaha ?
Ska inte klaga mer !
Men iaf, skola igen, otaggad typ? Sen träning och det blir kul iallafall!
Men hoppas eran dag blir bra!
Puss


Bildbrist

Ja, har verkligen bildbrist! Inga bilder alls. Ska ta lite nya snart. Skolan var chill men vi hade nationella prov i svenska idag, gick ganska bra tror jag ! Men slutade rätt tidigt och åkte sedan hem. Men blir så sjukt trött på västtrafik! När jag liksom går på bussen i partille centrum som ska gå kvart över men så är det ingen busschaufför där så stod på bussen aslänge innan den åkte kvart i! Argh blir så sur då! Men nu sitter jag på bussen som ska mig till träningen :) har nog inget mer att säga!
Puss

Gammal ful bild, men somsagt bildbrist!


Veckans blogg

Veckans blogg är en som jag sagt tidigare, och det är :
http://www.patriciaochminnas.blogg.se">www.patriciaochminnas.blogg.se

Alltså verkligen jättebra blogg, med många bilder.. Dem skriver om sin vardag och lite allt möjligt. Sååå värd att läsa!
Tjejerna som står för bloggen heter,
Minna Ruetshi och Patricia Gilljam.
Grymma tjejer!
Så vänta inte, läs deras blogg!!
Puss


House

Hallou!
Känner att det blir några inlägg där jag ser på tv. Just nu ser jag på house. Ska ta en liten fika och sen sova. Har ju nationella i svenska imon så jag känner att jag ska sova tidigt för att vara pigg. Drar veckans blogg här snart också, vet redan vem det blir så snart får ni se!
Men sov gott! Puss


School

Kul lektion ...


Här kommer pippi Långstrump tjolahopp tjolahej tjolahoppsansa!

Åhoj!
Sitter och tittar på "Pippi Långstrump på dem sju haven" med Ludvig. Den är lite rolig faktiskt! Har ätit lite middag och en liten muffins till efterrätt.har Inget mer att berätta så ha det bra!
Puss


S-M-O-O-T-I-E

Kan man ha ett tråkigare liv än jag?
Sitter i Caféet och kollar på nån segt tvprogram på trean ! Är ashungrig! Känner ändå att jag har ätit väldigt mycket till lunch.men fick en smoothie av emine. Dagen är väldigt soft. Men hann inte sminka mig eller nåt så man ser ju väldigt vacker ut! Är jättetrött också, har ju tävlat hela helgen! Hoppas er dag är bra!
Puss


At home

Sådär nu är jag hemma efter helgen!
Anledningen till att jag inte blogga är att jag glömde min mobil hemma så aa ... ni förstår!
Men nu är jag iallafall hemma!
Det gick väldigt bra på tävlingen... Eller körde inte jättejättebra men det blev fint resultat, kom 9:a av 34 gymnaster. Och det var liksom min första juniortvling så jag är nöjd! Och i truppen gick det också bra, vi kom 2:a !! Superbra!
Och nu har jag packat upp, ätit, duschat och bara slappat!
Ska gå och lägga mig nu för ska ju upp till skolan imon!
Men sov gott! kommer bli uppdatering i veckan!
Puss

RG-Star 1

Hej på er!
Bloggar från datorn nu så att ni får lite bilder. känner att min blogg är så tråkig. skriver om typ ingenting och knappt några bilder. Men ska färsäka fixa detta!
Just nu håller jag på att packa till RG-Star. Första juniortävlingen. Så ska ner till Landskrona. Ska bli riktigt riktigt kul! Ska äga mattan med mitt nya kägelprogram! Så nu väntar jag på att seniortruppen, Eva, Katja och Johanna ska komma till kungsbacka för då hoppar jag på :)
Men nu måste jag fortsätta packa! Dem kommer snart. Jag bloggar lite senare. men det kanske blir bildlöst då eftersom att det alltid inte funkar -.-
Ni får stå ut med det tills jag kommer hem!
Men ha det bra!
Puss
Förlåt för dessa fula bilder!

Sov så gott!

Hallå!
Förlåt för den kassa uppdateringen. Har börjat skriva men sedan blivit pist of för att det inte funka att lägga ut bilder! Asså jag vet verkligen inte varför det inte funkar!!
Får ryck iallafall!
Menmen. Träningen gick bra, men var astrött i benen. När jag kom hem bakade jag till skolan, duschade, åt och skrev packningslista. Ska ju till Landskrona imon, RG-star 1. Ska blir riktigt kul! Första juniortävlingen :)))
Men nej nu har jag babblat på ett tag!
Sov gott !
Puss


Tagga skola ... Eller inte!

Kom till skolan tio i åtta idag. Börjar halv nio!! Vi blev tidiga med bilen så nu har jag suttit här ett tag och typ ... Sovit.
Skön dag idag. Fyra lektioner. Idrott matte, SO . En timmes lunch och sen EA. Slutar sen. Drar hem till mormor och äter lite innan träningen. Min lilla mormor fyller 90 på lördag! Och jag ska tävla så jag kan inte vara med på hennes kalas! Uuscchhh! Inte kul!
Nu kommer det lite folk som jag kan snacka med .. Om jag nu är social.
Puss


Kickar till skolan

Puss

RSS 2.0